Naši uvjeti poslovanja:

Ovdje možete pronaći važne informacije o kupovini proizvoda od Ljekovitog bilja Jerkin j.d.o.o.

  1. Sklapanje ugovora:

Izlaganje proizvoda u online trgovini ne predstavlja pravno obvezujuću ponudu već samo neobvezujući online katalog. Pritiskom na tipku „Naručite“, šaljete obvezujuću narudžbu za proizvod u košarici. Potvrda narudžbe izdaje se odmah po slanju narudžbe te ne predstavlja prihvat ugovora. Vašu narudžbu možemo prihvatiti slanjem prihvata narudžbe putem e-mail pošte ili slanjem robe u roku 2-7 radnih dana.

  1. Povrat proizvoda

Ukoliko proizvod ima grešku na ambalaži ili je proizvod u nekom slučaju pokvaren, prilaže se žalba putem mail-a jerkinbilje@yahoo.com i analizira se problem. Kada dođe do povrata proizvoda sva uplaćena sredstva kupca se vračaju njemu na račun.

NEMOGUĆE JE NAPRAVITI POVRAT PROIZVODA UKOLIKO JE PROIZVOD NE HIGIJENSKI KONZUMIRAN ILI NEPRAVILNO SKLADIŠTEN.

 

  1. Dostava

Narudžbe se isporučuju samo unutar RH i  EU.

 4.Jamstva

Ako isporučeni proizvod  ima nedostatke, imate pravo na žalbu i potpuni povrat sredstava ili zahtijevanje novog proizvoda. .

5. Troškovi dostave

Troškovi dostave iznose 5,50 eura za Republiku Hrvatsku a za ostale članice EU one su drugačije. Cijena dostave varira i o težini paketa koje šaljemo.

  Sredstva plaćanja

 Moguće je platit putem pouzeća, fizičkom uplatom na račun ili put m-banking i putem CorvusPay-a koji podržava kreditne kartice .

Plaćanje kreditnom karticom

Tijekom procesa narudžbe odmah plaćate iznos unošenjem podataka o kreditnoj kartici. Po otpremi, Vaša kreditna kartica će, nakon odbitka popusta, kupona i sličnog, ovisno o slučaju, biti terećena stvarnim iznosom računa.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje robe izvršit će se u gotovini po dostavi paketa u iznosu navedenom na računu. U slučaju povrata proizvoda , povrat sredstava vrši se bankovnim transferom. Za to su nam potrebni podaci o Vašem bankovnom računu koji se mogu jednostavno i sigurno spremiti pod Vaš korisnički račun.

Plaćanje PayPalom

Plaćate izravno putem svog PayPal računa. Nakon podnošenja narudžbe, bit ćete proslijeđeni na PayPal i tamo ćete objaviti vrijednost narudžbe. Čim naš PayPal račun bude obaviješten o vašoj autorizaciji, isporuka će se izvršiti – ovisno o vremenu isporuke navedenom za artikl. Odmah nakon potrebne autorizacije, vaš PayPal račun će biti terećen za konačni iznos fakture nakon odbitka svih popusta, kupon kodova, itd.

  1. Cijene

Cijene su izražene u eurima i sadrže zakonom propisani PDV.

  1. Zadržavanje prava vlasništva :

Zadržavamo pravo vlasništva na robi do potpune isplate.

  1. Jezik ugovora/pohrana teksta narudžbe:

Ugovor se sklapa na hrvatskom jeziku. Tekst narudžbe ne pohranjujemo i ne može mu se više pristupiti nakon završetka postupka narudžbe. Međutim, tekst narudžbe možete ispisati odmah nakon predaje narudžbe.

  1. Podaci o ponuditelju

 

Ljekovito bilje Jerkin j.d.o.o.

Prilaz fabijanića 34

23000

Zadar

 

OIB : 03952032392

PDV: HR03952032392

 

Jerkinbilje@yahoo.com