Naša priča

Obiteljska tvrtka Ljekovito bilje JERKIN osnovana je 1958. sa sjedištem u Zadru. Tvrtku je osnovao Božo Jerkin koji je svoj stil života, dugogodišnje proučavanje te stečeno znanje o ljekovitim biljnim preparatima prenio i na slijedeće generacije.

 

Naša osnovna djelatnost je prikupljanje, uzgoj, prerada, proizvodnja i prodaja preparata od ljekovitog bilja u svrhu poboljšanja zdravlja i kvalitete života. Hrvatska je bogata raznovrsnim biljem koje svoju primjenu pronalazi u svim granama medicine i farmaceutske industrije. Naše dugogodišnje postojanje na tržištu ukazuje na predanost, marljivost i konstantni rad te na veliko iskustvo kojim nastojimo pomoći našim klijentima.

Misija i vizija 

Naša misija je osigurati sigurnost i kvalitetu naših proizvoda i usluga prateći nove trendove. Naš tim čine djelatnici koji dugi niz godina usavršavaju svoje vještine i znanje u području ljekovitog bilja i njegove primjene. Konstantnim educiranjem i poboljšanjem nivoa znanja te stručne osposobljenosti naših zaposlenika putem raznih seminara i stručnih izleta u prirodi nastojimo biti u korak s vremenom i na taj način doprinijeti unapređenju proizvoda i usluga. Kontinuiranom ujednačenom kvalitetom svih ovih godina postigli smo veliko povjerenje naših klijenata. 

U budućnosti Jerkin vidimo među vodećim regionalnim proizvođačima i prodavačima ljekovitog bilja što donosi povećani uzgoj, berbu, proizvodnju i prodaju  ljekovitog bilja. 

 Cilj

Naš osnovni cilj je da kvaliteta i usluga ispune potrebe korisnika stoga nam se možete obratiti ukoliko Vam je potrebno stručno mišljenje ili savjet oko odabira preparata u skladu s Vašim potrebama i željama. Svaki korisnik je jedinstven stoga je i naš pristup u liječenju prilagođen Vama i Vašim zdravstvenim tegobama.

 Za sve upite možete nam se obratiti putem telefona, e-maila i drugih društvenih platformi gdje nam pobliže možete pojasniti što Vas zanima  kako bi što detaljnije pristupili Vašem problemu i preporučili odgovarajuću terapiju.